Ribe Autolak

Kort om os

Lakeringsværkstedi Ribe

Ribe Autolak er dit professionelle firma med base i Ribe. Vi varetager opgaver for vores kunder i Ribe og omegn. Henvend dig og få et uforpligtende tilbud på din næste arbejdsopgave.

Ribe Autolak er din professionelle virksomhed med ekspertise i lakering af biler. Vi har specialiseret os i autolakering, og håndterer alle bilmærker uanset type og model. Derudover kan vi også lakere køkkener og møbler. 

Vi kan lakere ud fra dine behov, hvilket betyder, at vi er fleksible. Vi skræddersyer projekter og arbejdsopgaver ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Henvend dig allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder hos os.

Vi lakereri Ribe & omegn

Ribe Autolak er din virksomhed, der behandler med lak i  Ribe og omegn. Har du derfor behov for en opfriskende og professionel lakering, kan du trygt henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kvalitet& service

Vores kunders ønsker og behov er førsteprioritet. Vi bestræber os på at mestre selv de mest vanskellige opgaver inden for lakering af diverse materialer og møbler. Undgå udskiftning af slidte dele ved en opfriskende lakering.

Vi har specialiseret os i lakering af biler. Det er b.la. ridser i lakken, traditionelle bilkabuler og meget mere. Vi gør din bil smuk og flot i lakken igen. Derudover har vi også stor erfaring med lakering af alle typer møbler og køkkenudstyr. Vi kan lakere alt lige fra fronter og kanter til designermøbler og spisebordet.

Vores mange års erfaring i feltet, har givet os kendskab til de bedste metoder og teknikker på markedet. Vi er tilmed medlem af DAF og er KS 2000-certificeret, hvilket er din sikkerhed for et internationalt anerkendt resultat. Henvend dig allerede nu og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave!