Vores services

Autolakering

Stor ekspertise iautolakering

Ribe autolak er dine eksperter i autolakering. Vi lakerer med udgangspunkt i dine behov og problematikker. Oplever du derfor skader i lakken, ridser eller lignende, kan vi hjælpe dig i mål med et flot og holdbart resultat.

Vi håndterer alle former for autolakeringer og mestrer flotte resultater uanset opgavens omfang. Oplever du derfor ridser i lakken, stenslag eller traditionelle bilkabuler, kan du trygt henvende dig til os. Vi har stor erfaring i feltet, og vores mange år i branchen, er din tryghed og sikkerhed.

Har du spørgsmål til opgaven, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din opgave, kan du altid henvende dig. Det er helt uforpligtende at få et godt tilbud. Vi rådgiver også gerne ud fra vores faglighed, så vi kan guide dig i retning af den rette metode og valg af lak eksempelvis.

Fokus påresultatet

Ribe Autolak lakerer udelukkende med produkter og teknikker, der er kvalitetsorienteret. Vores leverandør er derfor Spies Hecker, som er din sikkerhed for, at produktet og materialet er blandt de bedste på markedet.

Vores materialer, metoder og produkter kredser om kvalitet. Kvalitet er vores udgangspunkt for vellykkede og holdbare resultater. Hos Ribe Autolak benytter vi os derfor af det professionelle mærke Spies Hecker. I kombination med vores høje faglighed og erfaring, er forudsætningerne de bedste.

Er du i tvivl om, hvordan din opgave skal gribes an, tilbyder vi selvfølgelig også faglig rådgivning. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et godt tilbud på sin opgave, hvad enten det drejer sig om skuffer, borde eller en bil. Vi tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker.