Vores services

Køkkenlakering

Kun fantasiensætter grænser

Ribe Autolak er din professionelle virksomhed med stor erfaring i lakering af køkkener og køkkenmateriel. Undgå unødvendig udskiftning og forny dit køkkenudstyr med smukke og holdbare lakeringer.

Ribe Autolak håndterer alle typer lakeringer, som f.eks. lakering af fronter, skuffer og skabe. Som udgangspunkt handler det udelukkende om dine behov. Vi lakerer dét materiel, du ønsker! Undgå unødvendig udskiftning og forny køkkenet med opfriskende lakeringer, der opfrisker dit køkkens udstyr og fronter.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan håndterer din opgave, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende. Vi tilbyder gerne at komme med et tilbud på din opgave, der er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov. Vi garanterer holdbare løsninger af den bedste kvalitet. 

Undgåudskiftning

Oplever du at have slidte materialer, møbler eller diverse udstyr? Ved en effektiv lakering hos Ribe Autolak, slipper du for udskiftning af dine nuværende slidte ting. Vi kan fornye og opfriske gammelt interiør.

Der er ikke dét, som vi ikke kan tilbyde at lakere og opfriske. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan tilbyde at behandle med en lakering. Det handler udelukkende om dine individuelle ønsker og behov.
Har du derfor noget slidt materiel, eller ønsker du blot en opfriskende og fornyende effekt på dine ting, kan du henvende dig allerede i dag. Vi håndterer stort som småt og kompliceret som ukompliceret materialer, møbler og fronter.