Vores services

Møbellakering

En opfriskendelakering

Ribe Autolak har stor erfaring i lakering af alle typer møbler og interiør. Det er lige fra designermøbler til nedslidte møbler med mange år på bagen. Vi kan give dine møbler nyt liv.

Måske drejer det sig om et designermøbel, måske drejer det sig om en stol eller et spisebord? Vi håndterer alle møbler og lakerer ud fra dine individuelle ønsker og behov. Vi har naturligvis også produkter til træ.

Trænger dine møbler derfor til en kærlig hånd eller en opfriskende farve, er en lakering det rette valg. Vi skaber nyt liv i dine møbler ved hjælp af flotte lakeringer af den bedste kvalitet. Henvend dig gerne for et tilbud.

En erfarenvirksomhed

Vi har stor erfaring i branchens felt. Det betyder, at vi håndterer store som små opgaver og har stor ekspertise i holdbare løsninger af den bedste kvalitet overhovedet. 

Ribe Autolak er din kompetente virksomhed med mange års erfaring i lakering af auto, møbler og køkkenmateriel. Vi kan også tilbyde diverse lakeringer, og det handler som udgangspunkt blot om den enkelte kundes behov og ønsker.

Vi er medlem af DAF, og vi er KS 2000-certificeret, hvilket betyder, at vi har certifikat på at leve op til en international standard f.eks. i forhold til miljø og kvalitet. Vores mange års erfaring, er din sikkerhed for et professionelt resultat!